The Greatest Guide To کپسول آتش نشانی

عامل پودر می‌تواند با جدا کردن بخش‌های مهم تشکیل دهنده واکنش‌های شیمیایی از یکدیگر یعنی گرما، سوخت و اکسیژن (احتراق)، از گسترش آتش سوزی جلوگیری و در نتیجه آتش را خاموش کند. در طی مرحله احتراق، مواد سوختی به شکل رادیکال‌های آزاد تجزیه می‌شوند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با گروه صنعتی ناجی می‌توانید به صفحه درباره ما مراجعه کنید.

۱ ویژگی‌ها تغییر وضعیت زیربخش‌های ویژگی‌ها ۱.۱ وزن خاموش‌کننده ۱.۲ انواع مواد اطفاء حریق ۲ اطفا حریق فوم تغییر وضعیت زیربخش‌های اطفا حریق فوم ۲.۱ فشار ۲.۱.۱ طرز عمل سیلندرهای خاموش‌کننده ۲.۲ قدرت پرتاب ۳ آزمایش فشار در خاموش‌کننده‌ها ۴ آزمایش‌های معمول ۵ انواع خاموش‌کننده‌ها تغییر وضعیت زیربخش‌های انواع خاموش‌کننده‌ها ۵.۱ خاموش‌کننده‌های آبی ۵.۲ خاموش‌کننده‌های آب و گاز ۵.۳ خاموش‌کننده‌های پودری ۵.۳.۱ پودر شیمیایی ۵.۳.۲ پودر خشک ۵.۳.۲.۱ مقایسه ترکیبات مورد استفاده در پودر خاموش‌کننده ۵.

در ابتدا لازم است بگوییم که تنها داشتن کپسول کافی نیست! کپسول های آتش نشانی با کیفیت و مرغوب است که می‌تواند شما و اطرافیانتان را در حادثه آتش سوزی نجات دهد.

پس از تشخیص نوع آتش و انتخاب کپسول مناسب باید از شارژ کپسول‌های آتش نشانی اطمینان حاصل کنید. سپس مراحل زیر را طی کنید:

همانطور که از نام آن‌ها مشخص است، کپسول‌های آتش نشانی پودری از مواد خاموش‌کننده شیمیایی خشک یا همان پودر برای اطفای حریق بهره می‌برند و با تشکیل پوسته‌ای که آتش را خفه می‌کند، از گسترش حریق جلوگیری می‌کنند. کپسول‌های پودری به طور کلی قیمت بالایی ندارند و در نوع خود خاموش‌کننده‌های قدرتمندی هستند.

امروزه فروشگاه‌ها و مراکز فروش کپسول های آتش نشانی دارای مهارکننده‌های آتش نشانی با برندهای مختلف و کیفیت‌های متنوع هستند. اندازه و نوع کپسول در قیمت نهایی خرید آن تأثیر دارد.

گازی است غیرقابل اشتعال، بدون بو، خنثی، غیر سمی باعث فساد نشده، هادی جریان الکتریسیته نبوده، وزن آن یک ونیم برابر هوا می‌باشد و به همین خاطر در موقع اطفاء به نحوی سطح آتش را پوشانده و جانشین اکسیژن می‌شود و در نتیجه عمل اطفاء به نحو احسن انجام می‌شود.

همچنین می‌توانید هم اکنون با کارشناسان ما تماس گرفته و در مورد نوع خاموش کننده و سایر تجهیزات از آنها مشاوره بخواهید.

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت تجهیزات آتش نشانی آتشران می باشد.

طریقه کار کردن با خاموش‌کننده پودر و گاز کارتریج داخل: در این نوع خاموش‌کننده کارتریج در داخل بدنه سیلندر و زیر درپوش کپسول آتش نشانی قرار می‌گیرد.

سیلندر خاموش‌کننده بایستی هر ۲ الی ۵ سال یک بار آزمایش شود تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل گردد. خاموش‌کننده‌های پودری[ویرایش]

آتش سوزی‌های کلاس K: روغن‌های پخت و پز مانند روغن گیاهی یا حیوانی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *